Etusivu - DogXpress

DogXpress

Top quality pictures about dog shows and dogs.

DogXpress - Inspiraatiota, valokuvausta ja koiranäyttelyitä

Olemme koiramaailman luova brändi, joka yhdistää intohimon koiriin, koiranäyttelyihin ja valokuvaamiseen. Tarjoamme ainutlaatuisia palveluita ja tuotteita, jotka tekevät jokaisesta hetkestä koiran kanssa unohtumattoman. Valokuvaamme koiria niiden niiden ollessa parhaimmillaan niin näyttelyissä kuin miljöössä tai studiossakin. Lisäksi jaamme osaamistamme opettaen valokuvausta innokkaille harrastajille.

Ja kun haluat hemmotella lemmikkiäsi kotona, tutustu verkkokauppamme laadukkaisiin lisäravinteisiin ja turkinhoitotuotteisiin – täydellinen resepti koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luotettavana kumppanina ja inspiroivana voimana olemme täällä sinua varten, koiran parasta ajatellen. Luotettavana kumppanina ja inspiroivana voimana olemme täällä sinua varten, koiran parasta ajatellen.

Koiravalokuvaus

Teemme ammattimaista tapahtumakuvausta koiranäyttelyissä sekä koirien muotokuvausta niin luonnonvalossa kuin studio-olosuhteissa.

Apipet lisäravinteet

Tuomme maahan propolikseen perustuvaa Apipet -tuotesarjaa koirien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Sarjasta löydät niin täydennysrehut kuin turkinhoitoon tarvittavat aineet.

Koiramessut 2023 kuvat galleriassa

Löydät meidän kuvat ostettavaksi omaan käyttöösi kuvagallerioistamme verkkokaupassamme. Kuvat ovat aktiivisia 3 kk tapahtuman jälkeen.

Kuvapalvelut näyttely-toimikunnille

Näyttelytoimikunnille tarjoamme kuvauspaketteja, joissa kuvaamme tuloskuvat ryhmistä sekä tunnelmakuvia näyttelystä. Kauttamme saa käyttöön kattavan markkinointikanavan näyttelylle.

Kuvat myynnissä

Löydät kuvamme näyttelykohtaisista myyntigallerioistamme, joista niiden lunastaminen omaan käyttöön on helppoa ja vaivatonta. 

Koirien muotokuvaus

{

Meiltä voit kysyä myös muotokuvaustarjouksen omista koiristasi. Olemme toteuttaneet näitä projekteja niin studio-olosuhteissa, koirien kotona tai näyttelypaikoilla. 

Liity sähköpostilistallemme

Liity tästä meidän postituslistalle ja kuule ensimmäisenä uusimmat jutut!

Address

Nuppolantie, Luumäki
Finland

Call Us

(+358) 547 7479

Email Us

info @ dogxpress.com
poista välit osoitteesta