Verkkokauppa - DogXpress

DogXpress -verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät Apipet – lisäravinteet koirille

VERKKOKAUPASTA LÖYDÄT APIPET -TUOTTEET

DogXpress on avannut oman verkkokaupan, josta löydät tällä hetkellä Suomeen lanseeraamamme Apipet -tuotesarjan koirille. Apipet on 100 % luonnollinen lisäravinne, josta löytyy viisi tuotetta. 

Apipet

”Apipet is for those who believe that health is in nature.
Apipet is for those whose pets are family members.
Apipet is for those who take care of pets, just as they take care of themselves”

– Ivan Radic, co-founder

 Apipet on EU:ssa valmistettu 100% luonnollinen lisäravinne koirille. Sarjasta löytyy Apipet Immuno, Apipet Skin, Apipet Flexi, Apipet Gastro ja Apipet Senior. 

 

Eri tarkoituksiin – kahta kokoa

Apipetia myydään kahta eri pakkauskokoa – 60 kapselin ja 120 kapselin purkeissa.

Kaikissa variaatioissa on lähtökohtana mehiläisten tuottama propolis sekä siitepöly. Propolis on mehiläisten valmistamaa kittivahaa, jolla mehiläiste desinfioivat pesäänsä. Propolista voidaan pitää yhtenä luonnon omista antibiooteista. Se koostuu puiden ja pensaiden silmujen tuottamista hartsimaisista aineista. Propolis sisältää erilaisia flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteja. 

Mehiläisten keräämä siitepöly on erittäin ravintorikasta. Se sisältää proteiinin lisäksi mm. asvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus ja siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä.

Lisäksi tuotteissa on käytetty muita luonnollisia ainesosia kohdentamaan niiden käyttötarkoitusta. Apipet Immuno koostuu täysin propoliksestä ja siitepölystä. Nivelten tueksi tarkoitetussa Flexissä on propoliksen ja siitepölyn lisäksi glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia, joita yleisesti käytetään erilaisissa nivelvalmisteissa. Iholle ja turkille tarkoitetussa Skin-tuotteessa on lisänä biotiinia ja ikääntyville koirille tarkoitetussa Seniorissa on lisänä inkivääriä ja vihreää teetä. Ruoansulatukseen keskittyvässä Gastrossa on lisänä inkivääri. 

Apipet toimii

Keräsimme laajan joukon suomalaisia koiraharrastajia ja lähdimme kokeilemaan Apipetiä erilaisissa tilanteissa ja elämänvaiheissa oleville koirille. 

Palautteita alkaa tippumaan pikkuhiljaa ja olemme saaneet erittäin positiviisia käyttökokemuksia tuotteesta. Lue alta käyttäjäkokemuksia tuotteista. 

Heidi

Asiakkaiden kertomaa Apipetistä

Koirani on vuoden päivät kärsinyt hiivasta, joka saatiin ruokavaliolla rauhoittumaan korvissa. Hännän tyvi ja alaselkä kuitenkin vielä oireilivat, siihen saimme apua Apipetistä, joka rauhoitti ihon. Enää ei rapsutella nahkaa ja ravistella päätä – kiitos uusi ruokavalio ja Apipet.

-Elina ja Ronnie

Pyry on syönyt nyt syys-lokakuun vaihteesta saakka Apipet Senioria ja lähes 8-vuotias koira on saanut virtaa ja energiaa todella kivasti lisää. Jos aikaisemminkin leikittiin paljon muiden koirien ja lelujen kanssa paljon, niin nyt leikitään ja riehutaan vielä enemmän. 

- Hanna ja Pyry

Hessu on syönyt nivelvaivoihin Apipet Flexiä. Hessulla oli aiemmin näkyvissä, ettei liike ollut kokoajan ihan puhdas, leikkauksesta huolimatta. Ja mielellään se laukkasi mieluummin kuin ravasi. Nyt koira ravaa ja liikkuu mielellään eikä mitään kipua ole nähtävillä

-Satu ja Hessu

Olli pudotti turkin loppukesästä ja turkin vaihdon sekä pesun yhteydessä aloitettiin Apipet Skin -valmisteen käyttö. Uusi turkki on tullut vauhdilla. Vaikka ei vielä olla täydessä turkissa, on sekä pohjavilla että uusi turkki paksua ja terveen näköistä.

-Hanna ja Olli

8,5-vuotias Luka on nyt muutaman viikon ajan syönyt Apipet Flexia. Liikkeisiin on tullut keveyttä, sulavuutta ja vetreyttä ja mm.rappuset, joiden käyttöä on vältetty, suorastaan kiidetään nykyään. Veteraani on saanut lisää virtaa

-Kati ja Luka

Aloitin Apipet Immunon veteraani-ikäiselle, steriloidulle nartulle. Ongelmana oli sterilisaation jälkeinen painonnousu ja turkin laadun heikkeneminen pehmenemällä. Jonkin aikaa aloituksen jälkeen koira alkoi vaihtamaan massiivisesti turkkiaan ja tilalle tuleva uusi turkki oli laadultaan parempaa ja karkeampaa, kuten rodulle kuuluu. Myös painoa tippuihyvin ja koirasta tuli silminnähden reippaampi 11-vuotias.

-Heidi ja Frida

Liity sähköpostilistallemme

Liity tästä meidän postituslistalle ja kuule ensimmäisenä uusimmat jutut!

Address

Nuppolantie 136
54530 Luumäki, Finland

 

 

 

Call Us

(+358) 44 547 7479

Email Us

info@dogxpress.com